dimecres, 17 de novembre del 2010

Utilització entrevista a Julio Maldonado

Aquest passat cap de setmana vam fer una entrevista a un dels periodistes esportius més coneguts d'aquest país, Julio Maldonado, "Maldini". "Maldini" fa molts anys que treballa pel grup PRISA, on té el seu propi programa al Canal+ (Fiebre Maldini), a més, col·labora amb Cuatro, la Ser i l'As. Així que, disposant d'un periodista reputat de primer nivell vam preguntar-li, entre d'altres coses, per la relació entre eñs mitjans de comunicació i la societat, i de com la demanda d'aquesta sumat a l'interès per vendre, ha provocat un descens de la qualitat periodística.
Amb "Maldini" també vam parlar del futur dels mitjans i de la capacitat d'Internet per engolir els altres.

Creiem que les consideracions d'un periodista esportiu de primer nivell poden ser molt aclaridores a l'hora de seguir investigant amb el nostre tema.

1 comentari:

  1. Com podeu pensar en entrevistar, si encara no us heu documentat? Si considereu que val la pena veure la relació entre periodisme esportiu i credibilitat és perquè creieu que aquesta pot estar en entredit, en què us baseu? Primer heu de documentar-vos, no podeu fer entrevistes sense preparar-les abans i això es fa llegint.

    ResponElimina